Zuidplein, Ede


De advertentietermijn is gesloten
  
Aan de zuidzijde van station Ede-Wageningen is het Zuidplein. Op deze plek verbouwt Woonstede een voormalig kantoorgebouw om tot een appartementengebouw met 25 appartementen. In dit gebied is ook een nieuwe plan voor intercitystation Ede-Wageningen. Het gebouw is dan ook ideaal voor huurders die veel gebruik maken van het openbaar vervoer.

Algemene informatie woningen
Het gebouw heeft zes verdiepingen die met de lift bereikbaar zijn. Alle woningen hebben een eigen buitenruimte (balkon of terras) en drie woningen hebben een Frans balkon. Verder geldt voor elke woning dat de keuken een keukenblok heeft van 170 cm met twee bovenkasten en drie onderkasten. De badkamer is betegeld tot aan het plafond en is voorzien van toilet, douchehoek en wastafel. Elke woning heeft een inpandig berging. In deze bergingen zijn de installaties maar is er ook de aansluiting voor de wasmachine en een droger. In de hal zit een intercom, waarmee vanuit de woning de centrale toegangsdeur van het hoofdtrappenhuis geopend kan worden.

Duurzaamheid
De appartementen zijn gasloos. Dat betekent dat er elektrisch wordt gekookt (2-fasenaansluiting) en warmte krijgt u van het Warmtebedrijf Ede. De kosten voor elektra van algemene ruimtes blijven laag door zonnepanelen op het dak.

Woningtypes
Er zijn 6 driekamerappartementen (type 1) en er zijn 19 tweekamerappartementen (type 2 en 3). Hoe de types zijn gelegen in het gebouw is te zien in het blokaanzicht. Bekijk ook de plattegronden van de verschillende types.

Type 1a en 1b
De vijf driekamerappartementen van type 1a zijn gelegen op alle vijf verdiepingen. Deze appartementen hebben een balkon ( 5,2 m²) met uitzondering van huisnummer 10. Het appartement van type 1b is gelegen op de begane grond en heeft een terras in plaats van een balkon. Doordat in dit type de badkamer op een andere plek is gelegen, zijn de berging, badkamer en entree iets ruimer dan bij type 1a.

Type 2

Deze 3 tweekamerappartementen zijn gelegen op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. Er is bij dit type geen buitenruimte maar wel een Frans balkon in de woonkamer.

Type 3a

Deze 5 tweekamerappartementen zijn gelegen op de alle vijf verdiepingen. De appartementen hebben een balkon.

Type 3b

Deze tweekamerappartementen zijn gelegen op alle vijf verdiepingen. Huisnummer 48 is gelegen op de bovenste verdieping en heeft een iets kleinere woonkamer (24,4 m²), slaapkamer (10,1 m²) en badkamer (3,4 m²).

Type 3c

Deze tweekamerappartementen zijn gelegen op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. Deze appartementen hebben een balkon met uitzondering van huisnummer 4. Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft een terras (ca. 7 m²).

Type 3d
Deze 3 appartementen zijn gelegen op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping. De appartementen hebben een entree grenzend aan de woonkamer. Deze appartementen hebben een balkon ( 5,2 m²) met uitzondering van huisnummer 6. Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft een terras (ca. 7 m²).


Het gebouw van Zuidplein voor de verbouwing

Voorzieningen
Op de situatieschets is te zien hoe de parkeerplaatsen zijn gelegen. Parkeren doet u op een eigen parkeerplaats die wordt afgesloten door een eigen parkeerbeugel. Er is een gemeenschappelijke inpandige fietsenberging. Hier is ook ruimte voor 2 scootmobiels. Uw (rest)afval kunt u kwijt met een afvalpas in een ondergrondse afvalcontainer.

Huurprijs en servicekosten
Netto huurprijs: € 597,29 (driekamerappartement)
€ 508,50 (tweekamerappartement)

Servicekosten: € 13,36
*(dit is voor schoonmaak en glasbewassing en stroom van algemene ruimtes)

Op 25 april was een live uitzending op onze facebookpagina. Kijk deze uitzending hier terug (geluid moet u misschien nog aan zetten):

  
 
Terug  Terug