Maak kennis met Lisette

Veel huurders weten niet precies op welke regelingen en toeslagen zij recht hebben. Daarom helpt Lisette, onze Consulent Financieel Maatwerk, hen om dat uit te zoeken. Zo zorgt ze dat huurders hun financiële basis op orde krijgen. Hiervoor gebruikt ze een slimme applicatie die alle regelingen en toeslagen kent.

“En dat is hard nodig. Er zijn zo’n 20 inkomensregelingen en 200 hulporganisaties in Ede. Zie je weg dan maar eens te vinden. Daar help ik bij”, vertelt Lisette. De eerste stap is een financiële check zodat je weet wat bij je past en waar je recht op hebt. Afhankelijk van de behoefte verbindt ze huurders daarna aan de juiste hulpinstanties.

Het mooiste aan haar werk? Dat vindt Lisette het persoonlijke contact met huurders. “Je komt toch in iemands huis. Dat is heel persoonlijk. Het is bijzonder om iemands verhaal te horen. En extra fijn om ook daadwerkelijk iets te kunnen betekenen. Een stukje rust zien of verwondering dat er toch iets kan, dat geeft mij voldoening." 

Woont u in de wijk Veldhuizen? Dan krijgt u een brief waarin uitgelegd staat hoe u Lisette op huisbezoek vraagt. Woont u niet in Veldhuizen, maar bent u toch geïnteresseerd? Doe dan zelf een check via www.woonstede.nl/woonkosten-verlagen. Heeft u hier hulp bij nodig? Bel dan onze Klantenservice via (0318) 695 695.