Opruimdag 18 oktober Burgen buurt

Op woensdag 18 oktober hebben wij, samen met de bewonersadviesgroep, een opruimdag georganiseerd in de ‘Burgen’ buurt. En wat een succes was het!

Samen met enthousiaste huurders hebben we de handen uit de mouwen gestoken en de buurt opgeruimd. Van 10 tot 14 uur stond er een grote afvalbak waar huurders hun grofvuil konden weggooien. En het was nog gratis ook!

Voordat de klok tien uur sloeg, was die eerste afvalbak al volledig gevuld. In totaal hebben we maar liefst 6 enorme containers van 40 kuub weggevoerd. Daarnaast hadden we nog een container vol metaal, een container vol matrassen en witgoed én zelfs een container met een grijper om de laatste resten uit de wijk op te halen.

Ook buurtbewoners die geen spullen weg te brengen hadden kwamen helpen. We gebruikten prikstokken en vuilniszakken om de buurt schoon te maken. Samen maken we het verschil!

En laten we niet vergeten dat er niet alleen medewerkers van Woonstede en BAG-leden aanwezig waren, maar ook mensen van ACV, gemeente Ede, Malkander en de Schone Buurtcoach. Tijdens een kopje koffie hebben zij handige tips en tricks gedeeld over het schoonhouden van je huis en buurt.

We kijken terug op een hele fijne dag met veel minder afval op straat! Samen hebben we laten zien dat we trots zijn op onze buurt. Bedankt aan iedereen die heeft geholpen! Laten we samen blijven werken aan een schone en mooie omgeving om in te wonen.

Bekijk de video

#mooiesamenwerking #Woonstede #schoonbuurt #opruimdag #opgeruimdstaatnetjes