Organiseer een activiteit met het Leefbaarheidsfonds!

Woonstede zet zich niet alleen in voor goede huizen. We vinden het ook belangrijk dat onze huurders wonen in prettige en veilige buurten en wijken. Waar buren elkaar kennen, rekening houden met elkaar en meehelpen om de woonomgeving schoon, heel, groen en veilig te houden.

Heeft u een idee om uw woonomgeving of het contact tussen buren te verbeteren? Goede ideeën ondersteunen we met een financiële bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds. Dus, wacht niet langer en doe direct online een aanvraag.

Voldoet uw activiteit?
Nu bent u zeker benieuwd om welke activiteiten het dan gaat! Denk bijvoorbeeld aan een schoonmaakactie, een spelletjesmiddag voor de kinderen, tuinen of groenvoorzieningen onderhouden of ontmoetingsactiviteiten organiseren. Dit zijn maar een paar voorbeelden, er kan nog veel meer!

Om er zeker van te zijn dat uw aanvraag kans maakt op een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds hebben wij een checklist gemaakt, deze kunt u in de flyer bekijken.

Hoe verloopt het proces?
1. Bedenk een leuke activiteit voor uw buurt
3. Loop de checklist langs
4. Doe online direct uw aanvraag

Vragen?
Kijk hier voor meer informatie en het antwoord op veelgestelde vragen. U kunt ook elke werkdag tussen 09:00 en 15:00 uur onze Klantenservice bellen via (0318) 695 695. Graag beantwoorden we uw vragen en kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.