Heeft u een brief van de gemeente Ede ontvangen over energiebesparing?

Heeft u kortgeleden een brief van de gemeente Ede ontvangen over energiebesparing? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft. In deze brief staat namelijk dat u veel energie én geld kunt besparen door in uw woning spouwmuur- en vloerisolatie aan te brengen. En dat u hier een lening of subsidie voor kunt krijgen.

De informatie in deze brief is niet bedoeld voor huurders van Woonstede. Als huurder bent u namelijk niet verantwoordelijk voor het verduurzamen van uw woning. Dit betekent dat u uw woning bijvoorbeeld niet zelf kunt isoleren of zonnepanelen kunt plaatsen.

Woonstede vindt duurzaamheid heel belangrijk en is hier volop mee bezig. We isoleren al een aantal jaren woningen en dat blijven we doen. Inmiddels hebben ruim 9.000 huizen een groen energielabel. De komende jaren worden woningen met een slecht energielabel bij planmatig onderhoud duurzamer gemaakt, bijvoorbeeld door deze te isoleren of door zonnepanelen te plaatsen.

Wist u dat u zelf veel kunt doen om energie te besparen? U kunt bijvoorbeeld korter douchen of de verwarming lager zetten. Met simpele bespaartips verlaagt u uw energierekening zonder dat het u iets kost. Ga voor meer informatie naar www.ede-natuurlijk.nl/energiebesparen.