Woonstede levert 22 appartementen op aan blije bewoners

Op vrijdag 2 december kregen Liesbeth, Sharon, Gamze en 19 andere bewoners de sleutel van hun gloednieuwe appartement aan de Akulaan op het ENKA-terrein in Ede. Het zijn de laatste sleutels van de eerste fase van de bouw van in totaal 201 sociale huurwoningen op ENKA.

“Ik ben blij met mijn nieuwe huis,” zegt Gamze. “Er moet nog veel gebeuren, maar ik vind het supermooi. Dat elke kamer een eigen thermostaat heeft, is ideaal. De wijk is ook fijn; dicht bij het station en toch rustig en kindvriendelijk.”

Ook Sharon is enthousiast: “De locatie is ideaal. Op loopafstand van station Ede-Wageningen, waardoor ik binnen drie kwartier op mijn werk in Amsterdam sta. Volgens mij is ENKA een supergezellige wijk met betrokken bewoners. Nog twee weken hard klussen en dan ga ik samen met mijn twee zoontjes van ons nieuwe huis genieten.”

“Wat een plek om te wonen!”, zegt Liesbeth. “Dicht bij natuurgebied de Sysselt én toch centraal. De woning is prachtig. Het terras is ruimer dan ik dacht en de vloerverwarming voelt luxe. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe woning naar eigen smaak in te richten.”

Wij wensen alle nieuwe bewoners aan de Akulaan veel woongeluk! Wil je meer weten over ENKA of onze andere woningbouwprojecten? Kijk dan op www.woonstede.nl/projecten/.